Jobb, jobb, jobb

Hej . Är precis hemkommen från jobbet, usch vad det var varmt och klibbigt idag. Men vad skönt att vara ledig imorgon. Dessvärre är det mindre kul att söndagen närmar sig. Sen är han borta i två veckor.. :/

Ikväll ska vi mysa iallafall :)  Så ska kila iväg för att duscha nu.

Puss!

Bag in da box

Här ligger jag och Sandra i min säng efter en heldag med jobb och bakning. Jag köpte en laptop igår så vi ligger och myser med den och lyssnar på vår absoluta favorit låt just nu, when i grow up med Pussycat dolls. Love it!

Idag började jag på fynda, sa upp mig från mitt andra jobb igår. Och det känns underbart. Mycket närmare till detta jobbet och dessutom är det ett betydligt roligare jobb :) Hoppas jag känner likadant om tre veckor! Haha.. :)

Det har som sagt varit dåligt med uppdatering men det får ni stå ut med, jag jobbar i snitt 5 dagar i veckan och ibland mer eller mindre. Jag vill jobba så mycket som möjligt medans marcus är bortrest, för att inte tänka på honom 24/7 som jag antagligen kommer att göra.. Men men, jag får helt enkelt klara mig.

Imorgon ska jag jobba min andra dag i kassan och hoppas att det går bra :) Jag och sandra ska gå upp runt 06.00 för att göra en stadig frukost med bla. ägg, yoggi, start, te och massa annat gott :)

Natti natti på er♥


FannyMaya

Nu sitter jag hos Maya och har precis målat mina naglar :) Vi båda ska jobba i glommen idag och det ska bli kul! Tror dock inte att det kommer vara så mycket folk där idag eftersom Adam tensta antagligen drar till sig en hel del folk på grand. Men men..  Förresten så har både min msn och bilddagbok blivit hackad på något konstigt sätt.. :/

Innan vi ska iväg och jobba ska vi ta en snabbhamburger på mc, mummmms!


I got a love, and I know that it's all mine.

Igårkväll efter ännu ett besök på Mc körde Maya mig till Marcus :) Jag och Marcus myste lite och somnade ganska fort..
Eftersom han jobbar så går han upp vid 6 och åker strax innan halv 7. Jag börjar min första dag på jobbet idag men börjar inte förrens 11, så jag stannade kvar i sängen.  Nu är jag uppe och har ätit frukost. Ska alldeles snart göra iordning mig och sedan träska ner till bussen. Antar att jag inte blir inringd till kräftfestivalen idag eftersom det ösregnar!


Helgen

Helgen va super mysig! Jag, Fanny, Sara och Martina åt middag på bratt och bara myste :) Sen kom även Melinda och förgyllde våran tillvaro!


jobb

Hallå :) Idag va första dagen på jobbet denna sommaren och det känns redan tungt..på onsdag är det kräftfestivalen som gäller :) Nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet imorgon :) ha det bra!


don't regret anything that ever made you smile

Körkort och allmänt

Maya har fått sitt efterlängtade körkort nu och vi har hunnit med att åka en hel del faktiskt :)
Igår åkte vi till självplock av jordgubbar som ligger i tröingeberg, vi plockade jätte fina jordgubbar! Sedan åkte vi till Mc igen! Sedan åkte vi till stranden och även till vår älskade Pieter :) Han är så go!

Jag är hos Marcus nu, men hans underbara mamma ska snart köra hem mig. Sen lite senare ska jag och Marcus till gekås och kika lite, köpa godis och sådär! :)



RSS 2.0