Ont i magen....

Det är precis vad jag har. Och sovit någon skönhetssömn har jag då rakt inte! Resfebern räcker och blir över för min del. Men mycket mer ska jag inte klaga, det resulterar trots allt i solfyllda och varma dagar.  :)
Igår kom Marcus hit och så spelade vi lite guitar hero och sedan gick vi ner till stan och tog varsin pizza. Väl hemma igen myste vi och jag kommer sakna honom så otroligt mycket under denna veckan. :(
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?

Nää, nu ska jag ta och plocka iordning på mitt rum, jag vill komma hem till ett fint och fräscht rum när jag traskar in här mitt i natten mellan den 2-3 september. Det är det bästa jag vet, nybäddat och rent!
Jag och mina tjejer ska ha en riktigt bra semester ihop nu det är vi värda!

Ha det bra allihop! Kram Fanny♥


packat

Ja nu är klockan snart halv ett och jag har nu städat hela mitt rum och packat.. Jag kan inte sova jag tror att det är resfebern som kommer över mig! Imorgon ska jag hämta fanny vid halv 10 tiden sen ska vi fixa det sista innan resan, vi ska bland annat till banken, handla godis och andra småsaker! Ooh jag längtar verkligen tills vi är i bulgarien nu :)

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon!

Ha det bra :)



2½ dagar kvar till Sunny Beach

Jag kan inte riktigt förstå att vi åker på tisdag. På tisdag vid 16.20 ska jag stiga på ett plan som tar mig till ett annat land, ett främmande land för mig. Det som gör mig mest rädd för att flyga är att de ska blikapat eller att det ska störta. Usch vad jag börjar bli resesjuk nu. haha.. Men väl där så väntar ett par soliga dagar på stranden och bad i den stora poolen.  Det ska bli otroligt skönt att bara vara för sig själv och inte tänka på allt annat, vardagen här bland annat. Det blir jobbigt att åka ifrån min baby Marc.. Men det går fort! :)

För övrigt så var det en trevlig kväll på bratt igår. Det behövdes komma ut och man mår som man förtjänar idag, vill jag lova. ;)

>>>söndag, måndag, tisdag....<<<


Skola

Nu har skolan dragit igång och det är skönt att få rutniner på vardagen, det bästa är nog vårt otroligt sköna schema :) Det är mysigt att vara tillbaka i skolan och nu har vi mycket att planer inför våran resa som är om 6 dagar (?) ska bli super roligt :) Jag kan inte förstå att sommarlovet är över, känns som att det va igår jag och fanny köpte rosor till studenten och gav till våra nära och kära!





Jag ser verkligen framemot en resa med er mina älsklingar :)




På tal om inget

Nu är det bara nio dagar kvar tills de bär av till Bulgarien!
Sunny beach here we come!



Missbruk?

Igår tog vi Mayas raciibil och åkte iväg till klitterbadet och simmade, duktiga som vi var änkte vi at vi skulle förtjäna något efteråt. Och jo, det fick vi... både det ena och det andra. Från Mcdonalds till chips, från cola till glass. Och det är nu man undrar vad krävs för att det ska kallas beroende? Att äta godis varje dag, känna suget och att tänka att man gör vad som krävs för att få det. Jo, nu är det nog dags att kalla det för ett missbruk. Jag missbrukar godis. Vi gör det. Finns det något behandlingshem för godismissbrukare? Att få abstinens för att inte få äta godis, eller just choklad på en dag är hemskt. Usch!

Nej, nu får Maya vara färdig  i duschen tycker jag. Vi ska åka på ävntyr, något vi älskar.

13 dagar kvar.



..

Sent igårkväll fick jag kramat om min älskling på flygplatsen. Det kändes otorligt bra och jag kände att jag blev hel igen.
Nu är det nya tag som gäller, snart börjar skolan. Om en vecka och en dag börjas det att plugga igen och nu när det är sista året kommer ska det bli bättre än någonsin.  Jag ska ge allt jaghar och även om jag inte känner mig utvilad så är det något jag måste göra. Något jag måste klara. Jag vill inte sitta på min student och skämmas över mina betyg. Nä, nu gäller det!
Jag är laddad! :)

Imorgon ska jag jobba och det ska även Marcus. Sedan ska vi åka iväg på kärleksturer! Än vet vi inte vad vi ska hitta på men något mysigt ska vi göra. Jag hade tyckt att en kryssning skulle varit romantiskt. Men vi får se :)

 Imorgon är det bara 14 dagar tills vi åker till bulgarien.. Där ska jag ta vara på min ensamtid!

Liseberg

Jag har ju knappt bloggat på hela sommaren så jag tänkte att det är dags nu! För ett par dag sedan va jag på Liseberg med min familj för min bror fyllde 20 :) Grattis William ännu en gång!






Jag och Lovisa åkte radiobilarna!


Familjen Bengtsson har även skaffats sig en ny familjemedlem under sommaren



Nu ska jag strax åka till jobbet inte riktigt lika kul!



Ha det bra :)



Maya

Nu sitter jag hos Fanny och medans hon duschar har hon tvingat mig att blogga lite.

Mitt sommarlov har bestått mycket av jobb men jag har hunnit med mycket annat också! Mitt mål denna sommaren var att ta vara på varendra sekund av mitt sommarlov och det har jag verkligen gjort.. Jag har  inte suttit hemma vid tv en enda gång och jag har knappt suttit vid datan. Man kan säga att jag har bott i min bil sen jag fick körkort :) Jag och Fanny har åkt en massa turer till mcdonalds och vi var där senast igår med hennes laptop dessutom ;) haha. Nu ska jag och Fanny hitta på något kul innan det bär av till jobbet imorgon kl 10!

ha en fortsatt bra sommar


Uppe med tuppen

Äntligen uppe i tid! Har redan hunnit med att gå ut en runda med Mio, badat och nu sitter jag här och äter en riktigt god frukost. Bäst av allt är såklart proviva fruktdryck med smak av jordgubb. Den är otroligt bra tycker jag, och smakar underbart. :)

Jag börjar jobba om en timme men tror dock inte att det blir så mycket folk idag, det är ganska fint väder ute redan..

Ha en bra dag♥


Djupt under ytan..

Att hela mitt liv håller på att rasa samman har jag känt ett tag. Den ständiga känslan av att inte känna igen sig i sitt eget jag har gjort min vardag till ett rent helvete. Min tanke med denna sommaren var att ta mig tid till att verkligen komma underfund med vem jag egentligen är, vila upp mig och komma med nya härliga krafter till den underbara hösten.  Men vad har jag åstadkommit med än sålänge? Tre olika jobb, kaos till flytt, en försvunnen pojkvän och ett helt helvete till självkänsla. Vart är jag påväg? All glädje går rakt igenom mig totalt,. Vem är jag? Vem är jag som inte kan vara glad för något alls? Jag som alltid brukade ha ett leende på läpparna och känna mig stabil i mitt eget jag. Jag vet inte vem jag längre är, jag känner mig tom. Helt och hållet.
Det började för ett tag sedan, men jag har varken förstått det eller insett det. Det var först när Marcus åkte ner till Magaluf som allt föll samman, min enda trygghet bara försvann. Kommer det fortsätta till jag inte orkar mer, eller vad händer? Jag har inte tid till något annat än jobb längre. Jag har ingen tid till mig själv, jag vet inte vem jag är längre. Jag önskar bara att jag var i Marcus famn nu. Ligga där tills jag nått upp till min vanliga nivå igen.

Hur mycket ska man orka? Man är inte mer än människa.

/ En vilsen Fanny


SEMESTER!

Oh, äntligen är vår resa bokad Sunny Beach den 26/8 :) Så behövlig att det inte går att beskriva. Så otroligt roligt vi ska ha! 
Annars händer inte alls mycket, eller jo det gör det iof, jag har flyttat och det är blandade känslor kan jag säg. Det känns bra att komma ifrån Skogstorp, samtidigt som jag kommer sakna mitt hus. Men samtidigt är det skönt att bo i stan nu..  Det är ju verkligen bekvämare att bo i en lägenhet, men så tråkigt. Vad finns det att göra nu? Inget ogräs att luka, ingen gräsmatyta att klippa, ingen vattenspridare att svalka sig i, ingenstans att busa med mio eller att ligga och sola där ingen ser dig. Men å andra sidan, jag kan lika gärna bara åka hem till Maya och hjälpa henne och hennes familj. Haha.. ;) nej men det är ju så, det är småsaker som de flesta tycker är tråkigt men som man faktiskt kommer sakna. Tror aldrig jag har bott på ett och samma ställe så länge. 5 år, det är ingenting för många, men för mig är det verkligen mycket. Men nu börjar vi om på en ny kula, nya möjligheter. Vad är det man brukar säg? När en dörr stängs, öppnas det nya. Tänk positvit! mitt rum är iallafall typ lika stort som en vanligt vardagsrum, enormt! :)

Nu ska jag ta och fortsätta att packa upp, för just nu består mitt liv i lådor.


RSS 2.0