Kaos i bloggen!

Ja som ni ser så är det ett fullständigt kaos i våran blogg! Men förhoppningsvis på onsdag så ska jag och Fanny ta höstbilder med systemkameran och fixa till här lite :) Idag har min bror Samuel och Fannys syster Jennie vart i våran skola och blivit sminkade och så vidare! De ska vara våra modeller till vår modevisningen den 7 november :)



Här har vi Samuel där vi har framhävt hans manliga drag, för en mer intensiv karaktär.
Looken är ganska mjuk men samtidigt manlig.

Samuel och Jennie!


Jennie ska vara sockersöt på Höstshowen, därför har vi gjort henne sådär söt med lockar.
Sminket har framhävt hennes flickutseende.





I helgen har det vart fullt upp. I Fredags jobbade jag som mingelfotograf på grand och i Lördags jobbade Fanny och då blev det fest för min del :)







Hem till småland..

Oj vilken natt, jag sov riktigt bra faktiskt! Det kan ju behövas eftersom jag ska jobba natt idag..
Marcus ligger och sover i sängen och jag ska snart göra mig iordning för att senare köra till småland. Jag ska övningsköra på småvägarna som är i stort sätt hela vägen till Farmor och Farfar och alla de andra. Ska kanske till och med svänga inom ullared och köpa de där eländiga skorna som går mig på nerverna. För ett tag sedan köpte jag ett par svarta stövlar utanför gekås, men lämnade tillbaks dom direkt efter att vi ätit där i ullared. Igår såg jag dom igen och blev lika förälskad, men eftersom jag inte hade legitimation med mig och mamma var i en annan affär kunde jag inte köpa dom. Och nu har jag drömt om dom så jag blir galen! Dom ska hamna på mina fötter, Punkt Slut!

Farmor och Farfar håller på att flytta och eftersom min farmor är en ganska stor del utav en shopaholic, så ska jag se till att rensa ut lite. Jag kan ju säg som så att ett helt rum och en garderob är fulla av väskor som inte ens är använda. Och tre stora rum med kassar kläder. Jag vet inte hur många garderober och kassar med skor hon har. Men det är en heeeel del. Jag tycker det är riktigt roligt att gå igenom farmors gamla kläder, fast egentligen så är en del av det sådant som kallas de klassiska. Som inte går ur modet.  Jaa, det ska jag gotta mig med när jag är i småland. Mitt barndoms hem/uppväxt. :)


Ni får ha en riktigt bra dag idag! / F♥


Fannnny

Min kära vän Fanny har blivit beroende men inte av vad som helst utan av H&M shoponline.. Hon sitter flera timmar framför datan varje dag och kollar och kollar och ringer mig och berättar om allt hon har sett och allt hon vill ha! Hon går in nästan varje morgon och kollar om de har fått in något nytt. För ett par veckor sen bestämde vi oss för att beställa en leverans och den slutade på cirka 3000;- Paket vägde 15 kg och va otroligt stort, Ja vad ska man säga? Man kan bli beronde av väldigt mycket här i livet :)




Bloggdesign



Nu sitter jag och fanny och har datadesign och hade tänkt att vi skulle ha våran blogg som vårt lilla projekt i detta ämnet! :) Vi ska ändra design och fördjupa oss inom bloggen, Vi får la skärpa oss med uppdateringarna lite också ;)


Friday baby, Friday!

Godmorgon! :)

Maya hämtade mig vid halv 10 i morse och efter det åkte vi till netto och Maya handlade frukost! Nu sitter vi här i skolan och har data design och inom den kursen ska jag och Maya fördjupa oss i bloggen.  Vi hoppas på att det ska bli bra :)

Idag ska vi göra ansiktsbehandling och sedan färgning av fransar och bryn. Men vi ska även testa på att sätta i löshår med keratin vax. Roligt roligt :)

Nu ska vi vara lite effektiva. Hörs senare!

Projektarbete

Mötet på grand idag gick strålande och jag är väldigt glad över vårat sammarbete :) Får hoppas att allt blir som förväntat! Ni får veta mera längre fram angående det!

Bilder från helgen:




              





Godmorgon!

Idag är det onsdag och idag skulle vi egentligen vart lediga men istället så har samhällskunskapen flyttats till idag så jag går till 11 sen är det möte på grand som gäller! Efter det ska jag och Fanny vara duktiga och åka till klitterbadet och simma :)
 
Får önska er alla en bra dag!


Jag längtar tillbaka

Sunny beach 2008

♥  ♥










Och steker vi på som aldrig förr!

        

  


Efter att vi lekt vid poolen och duschat så trodde vi att vi skulle vara trötta.. Men ack så fel man kan ha!
Leken fortsätter.......



     
Även hos våra kära vänner spred vi glädje :)




Senare tog vi en tur på stan och vi hittade den självklara loggan som egentligen hade passat utmärkt på Mayas bil...



 

Fanny ♥ Maya




I det sista började jag sakna Marcus oerhört mycket :( Så det var en lättnad att komma hem till honom! :)





The best of two worlds.

Sunny Beach

Hallå :) Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade i vår kära blogg! Vad har hänt den senaste tiden då? Joo vi har bland annat kommit hem från ett soligt Sunny Beach :) Resan var alldeles underbar vi hann med väldigt mycket på kort tid.. Vi lärde känna riktigt mysiga människor, besökte ett stort vattenland och vi hade det allmänt bra!







Maya, Fanny, Sandra & Evilina - Bulagrien 2008

Får lägga in fler bilder och skriva mer om resan senare för nu sitter jag här och snuvar och är jätte förkyld :( Igår började även jag och Fanny jobba på grand som mingelfotografer, Det va helt okej! Ni får ha det bra sålänge! :)



RSS 2.0