Fuska ansiktsformen med highlighter

2008-05-19@ 19:22:55
Highlighter använder man för att markera ansiksformen och för att ge huden extra glans och lyster. Själva principen bygger på kombinationer av ljust och mörkt. Det ljusa, det vill säga highlightern, tar fram och förstorar, medan mörkt tonar ner och förminskar. Dessutom används highlighter när man vill höja avståndet mellan ögon och ögonbryn, för att få mera yta där, eller för att skapa större avstånd mellan ögon som sitter för tätt. Highlighter ger också mera liv åt ansiktet och ger modell-kindben om den används rätt.
image300

SÅ HÄR GÖR DU:

1. Lägg highlighter precis under ögonbrynen. Det "lyfter" ögat och ger mer yta mellan öga och bryn. Dutta också på insidan av ögonlocket för att ge intryck av större avstånd mellan ögonen.

2. Lägg highlighter på kindbenen. Börja uppe vid tinningen och lägg den ner mot kinden. Det ger karaktär åt ansiktet.

3. Highlighta även närmst näsvingarna för att få bort mörka skuggor som man brukar få just där.

4. Om du vill kan du dutta på lite highlight även på hakspetsen, det ger balans i ansiktet med highlightern i övrigt.

Lyckat till!

Kommentarer
Postat av: kajsa

Bra tips!

2008-05-19 @ 20:02:10
URL: http://klm.blogg.se
Postat av: Sandra

Svar; hihi, skönt :) jag är själv suuuuperskåning.
Kul med lite sminktips.

2008-05-19 @ 20:14:58
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: LIFE BY Marielle

bra tips!
(svar)ja andra avenyn är underbart, men va? ska dom sluta :O

2008-05-19 @ 21:18:53
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Anonym

Hejsan :)
hoppas allt är bra
ville säga god morgon bara
:)
kram www.enlitentax.blogg.se
och en annan sak.
min hund deltar i en tävling i en tidning.

2008-05-20 @ 05:06:04
Postat av: Hanna

Bra tips!

2008-05-20 @ 08:55:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Jessica

har ni nåt tips på en billig och bra highlighter?

2008-05-23 @ 16:35:16
URL: http://aaceton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0