Sotiga ögon!

2008-05-27@ 17:47:31
SÅ HÄR GÖR DU:image323

1. Börja med att böja dina fransar med en ögonfranstång. Det är det snabbaste sättet att definiera fransarna. Håll några sekunder och släpp, upprepa några gånger.

2. Grunda med att lägga krämögonskugga i en gråsvart eller brunsvart nyans över ögonlocket. Applicera med fingertopparna. Över det lägger du puderskugga - på så vis får du skuggan att sitta mycket bättre.

3. Dra skuggan lite uppåt så får du en "kattform" om så önskas. Om du bara har ögonskugga tänk på att lägga basen på ögonlocken först, så fäster ögonskuggan bättre.

4. Lägg en ljusare skugga, eyegloss eller highlighter, närmast under ögonbrynet för att höja avståndet mellan öga och bryn.

5. Rama in ögat med svart kajal. Följ ögats form lägg den nära, nära franskanten. För en intensivare blick lägger du kajalstrecket innanför ndre franskant.

6. Applicera nu den mörka skuggan under ögat, nära franskanten för en sotig look. Använd en smal pensel och "tryck" frast skuggan.



Dags för mascara: Zickzacka med borsten från roten och uppåt mot toppen, det viktiga är att få färgen närmast fransrötterna. Många makeup artister struntar i att måla underfransarna för det räcker med den markeringen som kajalen och skuggan ger.

image322




Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag älskar å ha sotiga ögon men det blir alltid så att jag smetar ut smink i hela ansiktet! (haha, så jag har tyvärr slutat med sotiga ögon!) :/
Det är synd för de är så himla snyggt!!! :)

2008-05-27 @ 18:39:51
URL: http://strawberrydisire.blogg.se
Postat av: Lexie

bra tips :)

2008-05-27 @ 18:50:43
URL: http://musicofc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0