Tips

2008-06-16@ 22:51:42
Visste du att:

- Du kan använda ditt lip gloss för både läppar och kindben. Använd det på läpparna som vanligt. För kinderna, stryk lite på baksidan av handen, och om du använder ett färgat gloss, dutta i läppglanset med fingertopparna så att färgen blir jämn och inte lika påtaglig. Då får du all lyster från läppglanset, utan för mycket färg. Stryk sedan glosset med fingret längs med kindbenen.

- Du kan även använda det här tricket för att framhäva dina ögonbryn och ögon. Stryk ett tunt lager läppglans under dina ögonbryn, längs med benet. Ögonen verkar större och ögonbrynen framstår som mer markerade.

- Du kan applicera concealer på andra ställen än under ögonen. Använd den på ögonlocken som en bra och hållbar grund för ögonskugga. Dutta concealer vid ögonbrynens slut som en high lighter. Använd även concealer på näsvingarna och på sidan av näsan för att framhäva dina ögon. Detta make-up tips har även effekten av att ögon som sitter tätt ihop ger intrycket av att vara mer separerade.

- Ett annat Hollywood-trick är att applicera concealer runt läpparna, precis vid läppkanten. Den ljusa nyansen och lystern från concealern får dina läppar att framträda som fylligare och mer inbjudande.

-
Köp en tunn, smal borste eller använd en väl rengjord borste från en före detta eyeliner, doppa den i din vattenfasta mascara och applicera som vanlig eyeliner. Ett utmärkt trick för att hålla hela din ögonmakeup på plats under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0